Copyright

Copyright
Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij Stichting Brahm Rishi Kaylaash Dhaam, behalve als dit anders is aangegeven. De organisatie behoudt alle rechten met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s. U mag deze informatie lezen, downloaden en er naar linken, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen of op een andere website te plaatsen zonder toestemming van de organisatie.
 
Disclaimer
Stichting Brahm Rishi Kaylaash Dhaam streeft naar een nauwkeurige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel en betrouwbaar is. Indien de organisatie informatie uit externe bronnen ontvangt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Aan de verstrekte informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. De organisatie wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u dergelijke onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs indien u dit kunt doorgeven aan ons. Vanuit tal van websites worden links gelegd naar deze website. De organisatie is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe websites wordt gepresenteerd.
 
Privacy
Stichting Brahm Rishi Kaylaash Dhaam hecht veel belang aan uw privacy en zal dan ook vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaan. Uw gegevens worden gebruikt voor onze administratie om u te informeren en om uw steun te vragen. Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld.

0

Je winkelwagen