Cursus Hindi

Corona-update
Er is goed nieuws! Vanaf oktober 2020 kunnen wij weer starten met fysieke bijeenkomsten. Vanzelfsprekend houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. In verband met corona gelden nu de volgende extra maatregelen:

1) deelnemers dienen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten en keelpijn;
2) deelnemers dienen anderhalve meter afstand van elkaar te houden;
3) deelnemers dienen zich in te schrijven voorafgaand aan de cursus.

Heeft u altijd al Hindi willen verstaan, spreken, lezen en schrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij verzorgen Hindi lessen voor beginners en gevorderden niveau 1. De cursus duurt gemiddeld twee jaar per niveau en wordt aan het eind (vrijblijvend) met een examen afgesloten waarbij er een diploma wordt uitgereikt na het succesvol afronden van de cursus.

Het Hindi stelt de cursist in staat om een wereldtaal en samenhangende wetenswaardigheden zich eigen te maken. Hierbij kan gedacht worden aan Indiase films, liederen, romans, literatuur en Vedische geschriften. Maar het kan ook een nieuw leven inblazen aan uzelf als het gaat om bekender worden met de hindoeïstische filosofie en Hindoestaanse cultuur.

Tijdens de lessen zullen naast de reguliere lesstof ook regelmatig onderwerpen uit de Indiase geschiedenis, hindoeïstische festiviteiten en tradities aangehaald én besproken worden. Wilt u op alle hierboven genoemde gebieden uw kennis uitbreiden? Geef u dan nu op voor het cursusjaar 2020-2021!

Klik hier om u in te schrijven.
 
Data
De lessen worden op zaterdag gegeven, rekening houdend met schoolvakanties en feestdagen.

De exacte data worden na aanmelding nader bekendgemaakt.
 
Tijd
De exacte tijden worden na aanmelding nader bekendgemaakt.
 
Locatie
Buurtcentrum Het Boegbeeld
Prozastraat 121
1321 GZ Almere-Stad

Gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (op 1 minuut loopafstand van bushalte Literatuurwijk-West).
 
Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 135,- per persoon exclusief lesmateriaal. Er wordt lesgegeven uit twee lesboeken die samen € 15,- kosten. Het lesmateriaal kan tijdens de cursus worden aangeschaft.

0

Je winkelwagen