Mededelingen

Wij bevinden ons in een hele bijzondere tijd. De huidige corona-pandemie houdt de wereld in haar greep. Een crisis, zoals we die nog niet eerder hebben meegemaakt en die wereldwijd veel impact heeft op economie, milieu, zorg, welzijn, werk etcetera. Ons normale dagelijkse leven is onherkenbaar veranderd en dat houdt in dat verschillende dingen (tijdelijk) niet meer mogelijk zijn.

Echter zouden wij geen waardige mensen zijn als we daar ook niet op een positieve manier mee omgaan. Deze situatie vraagt van ons allemaal dat wij wendbaar, flexibel en creatief zijn. Velen zouden in de huidige periode bijvoorbeeld graag een pooja en havan dienst willen laten uitvoeren of een pandit willen inhuren om te preken bij een zieken- en bejaardenbezoek. Wij denken graag in oplossingen en proberen u daarom tegemoet te komen aan het volgende:

* Men kan thuis zelf pooja en havan uitvoeren in vereenvoudigde vorm middels bijvoorbeeld instructies op afstand.
* In deze onzekere tijden is het van belang dat vooral zieken, bejaarden en eenzamen worden gehoord en gesteund, bijvoorbeeld middels online en fysiek preken.

Mocht uw interesse gewekt zijn op de hierboven genoemde gebieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

0

Je winkelwagen