Nieuwe actie Shiv Mandir!

Wie zijn wij?
Stichting Brahm Rishi Kaylaash Dhaam is actief in Almere en omstreken. De stichting heeft tot kerndoel het organiseren van spirituele, culturele, educatieve en sociaal-maatschappelijke activiteiten met als richtlijn de hindoeïstische filosofie en de Hindoestaanse cultuur. Deze eeuwenoude traditie is een manier van leven. Daarom zijn onze activiteiten gericht op ‘de mens’ en toegankelijk voor een ieder. Momenteel spant de stichting zich in om de Shiv Mandir, oftewel het Hindoestaans Cultureel Centrum, aan de Trojestraat 70 in Almere-Poort te realiseren.

Bouw cultureel centrum
De bouw van de Shiv Mandir is al in gevorderd stadium. Tot aan de kalkzandsteenwanden (de ruwe binnen- en buitenmuren) is al gebouwd. In april jongstleden is de bouw van het cultureel centrum herstart. De eerste twee maanden hebben (interne) werkvoorbereidingen, controles en bestellingen van materialen op de achtergrond plaatsgevonden. Binnenkort zal de fysieke voortgang van de Shiv Mandir zichtbaar zijn. De aannemer heeft aangegeven dat het cultureel centrum binnen twee jaar volledig wordt opgeleverd na startdatum. Klik hier voor de planning van de Shiv Mandir.

De totale bouwkosten voor de Shiv Mandir bedragen € 1.455.030,-. Er is al ruim € 374.200,- geïnvesteerd. De resterende geldsom die vereist is om het cultureel centrum volledig op te leveren, bedraagt circa € 1.080.830,-. Een investeerder heeft € 300.000,- gedoneerd voor de bouw. Ook de bank wil dit bijzondere initiatief graag ondersteunen middels het verstrekken van een hypotheek. Echter, om een lening bij de bank te krijgen, dient de stichting eerst aan te tonen dat er circa € 5.000,- per maand aan donaties binnenkomt vanuit de gemeenschap. Wanneer dit aantoonbaar is, gaat de bank akkoord met het verstrekken van een lening. Klik hier voor de begroting van de Shiv Mandir.

Nieuwe actie
Alleen met uw ondersteuning kunnen wij de Shiv Mandir in Almere-Poort succesvol realiseren. Wij willen u nederig verzoeken om dit unieke project maandelijks te steunen en starten daarom met een nieuwe actie. We zijn dringend op zoek naar circa 2.000 leden die de bouw willen ondersteunen middels een maandelijkse donatie vanaf slechts € 1,- per maand. Meer is altijd welkom. Tegenover uw liefdevolle steun betuigen wij onze oprechte dank. Indien gewenst, kan uw naam worden vermeld op de pagina ‘Onze donateurs’ op onze website Kaylaash.com. Klik hier om donateur te worden van de Shiv Mandir.
 

0

Your Cart