Seminar Hindoeïsme voor vandaag

Heeft u interesse in of affiniteit met het hindoeïsme? Heeft u altijd al iets (meer) willen weten over bepaalde onderwerpen gerelateerd aan het hindoeïsme, maar wist u niet waar u terecht kon? Wilt u graag meer weten over de oorsprong, tradities, gebruiken en algehele basis van het hindoeïsme? Dan is er nu goed nieuws! De jongerentak van HCC Shiv Mandir Almere-Poort organiseert een (eerste) seminar Hindoeïsme voor vandaag dat zal bestaan uit een serie van 5 sessies met elk een eigen thema.

Voor de meesten blijft het hindoeïsme een mysterie. Middels het seminar zullen wij trachten dieper op dit mysterie in te gaan en meer duidelijkheid te geven over deze eeuwenoude traditie. Het interactieve seminar kan worden bijgewoond door jong en oud. De filosofie zal dan ook op een toegankelijke en wetenschappelijk gefundeerde wijze uiteengezet worden in het Nederlands waarbij gebruik zal worden gemaakt van ondersteunend beeldmateriaal.

De deelnamekosten voor het seminar (inclusief warme maaltijd en drankje na afloop) per sessie bedragen:

– € 10,- voor volwassenen;
– € 7,50 voor studenten en scholieren (op vertoon van collegekaart, schoolpas of CJP-pas);
– Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Deelname aan het seminar staat gelijk aan een donatie en komt volledig ten goede aan de realisatie van de Shiv Mandir. De aanmeldingen voor het seminar, bestaande uit 5 sessies, dienen vóór vrijdag 16 maart 2018 binnen te zijn. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gezien de vele aanmeldingen die al ontvangen zijn, adviseren wij u om zich zo snel mogelijk aan te melden om er zeker van te zijn dat u deze kans niet misloopt.

Klik hier om u aan te melden voor het seminar Hindoeïsme voor vandaag.
 
Data
Het seminar wordt op zaterdag gehouden, rekening houdend met schoolvakanties en feestdagen.

* 24 maart 2018
* 21 april 2018
* 26 mei 2018
* 23 juni 2018
* 14 juli 2018
 
Tijd
14:30 – 17:30 uur
 
Locatie
Buurtcentrum Het Boegbeeld
Prozastraat 121
1321 GZ Almere-Stad
 
Contact
T 06-87752251 (ook WhatsApp) | 06-11158628
E info@kaylaash.com
W www.kaylaash.com
F www.facebook.com/ShivMandirAP
 

 

 

0

Your Cart