Waarom schenken aan een mandir?

Binnen de hindoeïstische filosofie is daan een bekend fenomeen en betekent het onbaatzuchtig schenken. Schenken aan een mandir dient voor de volgende doeleinden:

* Volgens de Vedische geschriften zal de schenker nooit verlies lijden, maar altijd winst maken. Uiteindelijk zal de hoeveelheid die wordt gegeven in een grotere kwantiteit, inclusief rente, gerestitueerd worden aan de schenker in de vorm van voldoening, liefde en op andere materiële of immateriële manieren.
* Door te schenken geeft u feitelijk uw slechte daden weg. Om die reden worden alle schenkingen aan God en diens toegewijden gegeven om onze slechte daden te verbranden.
* Het inzamelen van geld en natuurlijke producten, zoals bloemen, vruchten etcetera, wordt gedaan met het doel dat de schenker spiritueel kan vorderen.

Diensten die worden verricht voor het behagen van God behoren tot spirituele activiteiten. Er zijn diverse soorten activiteiten. Indien men niet kan bijdragen middels tijd en inspanning, heeft men de mogelijkheid om een gedeelte van de verdiensten te schenken aan een mandir voor het verspreiden van goddelijk bewustzijn. Een spiritueel project is een medium om een percentage van uw vermogen aan God te offeren. Deze vrijwillige bijdrage aan de Shiv Mandir zal men helpen om de liefde en toewijding voor God te bevorderen. Hierdoor kan een ieder spiritueel hogerop komen en een ultiem bewustzijnsniveau bereiken.
 

0

Your Cart