Workshop Samen vegetarisch koken

Kaylaash Catering wil namens HCC Shiv Mandir Almere-Poort in 2018 starten met een workshop Samen vegetarisch koken waar u geleerd wordt wat de diverse mogelijkheden zijn om lekker te kunnen koken en te eten in het kader van een gezonde en gevarieerde leefstijl. Leer nu snel, makkelijk en lekkere maaltijden voorbereiden om diversiteit te creëren tijdens het ontbijt, lunch en diner. In deze workshop leert u bewust te koken met diverse vleesvervangers voor voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen én met verschillende specerijen om het lichaam van binnen te stimuleren voor een optimale gezondheid.

Tijdens de workshop zullen diverse culinaire thema’s, zoals Indiaas, Surinaams-Hindoestaans, Surinaams-Javaans, Chinees en Italiaans centraal staan. Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan het bereiden van het voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en een frisse gezonde salade. Aan het einde van elke sessie kunnen alle deelnemers samen genieten van deze klaargemaakte gerechten. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshop zal er gewerkt worden in kleine groepen waardoor u de kans krijgt om samen te werken en uw sociale netwerk uit te breiden. De voertaal zal Nederlands zijn.

De workshop zal bestaan uit losse sessies. De kosten per sessie bedragen:

– € 45,- voor volwassenen;
– € 35,- voor studenten en scholieren (op vertoon van collegekaart, schoolpas of CJP-pas);
– Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Deelname aan de workshop (die in Almere gehouden zal worden) staat gelijk aan een donatie en komt volledig ten goede aan de realisatie van de Shiv Mandir. Voor deze workshop zijn er maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u daarom om zich zo spoedig mogelijk aan te melden.

Klik hier om u aan te melden.

Nadere details worden bij voldoende aanmeldingen bekendgemaakt.

0

Your Cart